Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

WE ROCK



Σπάνια γράφω κειμενάκι μετά από αγώνα της ομάδας βόλεϊ. Όμως κάτι μου έλεγε να περιμένω, αφού είχα μια διαίσθηση ότι κάτι καλό θα γίνει στο Παλατάκι της Πυλαίας. Και τελικά δεν διαψεύστηκα. Η ΑΕΚάρα της Καρδιάς, με μια μεγάλη εμφάνιση και με μια επική ανατροπή στο σκορ, έφυγε με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας το 3ο καλύτερο ξεκίνημα στην Ιστορία της (το 1998 και το 1999 ξεκίνησε το Πρωτάθλημα με 3 νίκες). Από το cd μου ακούγεται το “We Rock” του μοναδικού Ronnie James DIO… Σημαδιακό τραγούδι, αφού με τη φετινή ΑΕΚ μόνο να ροκάρουμε μπορούμε και μάλιστα δυνατά. Νίκη μέσα στο κλειστό του Ρέντη, νίκη στην Βόχα και νίκη στην Πυλαία. Το ταβάνι μας? Άγνωστο… Έγραψα πριν λίγες μέρες ότι θα είμαστε μέσα στην 6άδα σίγουρα. Το πίστευα και το πιστεύω. Απλά περιμένω να ολοκληρωθεί ο Α’ γύρος για να οριοθετηθούν για τα καλά οι στόχοι μας, όπως άλλωστε δήλωσε και ο προπονητής μας.
Στα του παιχνιδιού της Πυλαίας, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ και με 24-22 στο 3ο. Όμως το μονό μπλοκ του Παγιάν, έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης και με οδηγό το πάθος που έχουν οι παίχτες μας, η νίκη ήταν πλέον θέμα χρόνου… Μόνο το πρόσωπο του Τόρρες, του Παγιάν, του Γκενς, του Πέτρογλου και των άλλων παιδιών αν παρατηρήσει κάποιος μετά από κάθε κερδισμένο ή και χαμένο πόντο, φτάνει για να καταλάβει το πόσο παθιασμένα αγωνίζονται όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα. Και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας για μένα: το πάθος για την επικράτηση!  
 Έτσι πετύχαμε την 5η μας νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ (επί συνόλου 13 παιχνιδιών στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος) και πλέον θα αντιμετωπίσουμε τον ουραγό (!) Παναθηναϊκό στην έδρα μας, με το ηθικό στα ύψη. Τώρα το μεγάλο στοίχημα είναι ο κόσμος, ο οποίος θα πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να κιτρινίσει το κλειστό της Γλυφάδας.
Penetrate the mind” λέει ο DIO στο τραγούδι του και δεν έχει άδικο. Η ΑΕΚάρα μας έχει πάρει το μυαλό, έχει μπει για τα καλά μέσα σε αυτό και μας κάνει να μην σκεφτόμαστε τίποτε άλλο παρά την επιστροφή στην κορυφή σε όλα τα σπορ. Και φυσικά την επιστροφή στον Ναό μας, στα Ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. Πάμε γερά αδέρφια…  

Φώτης Πάτρα

ΥΓ1:  Μαγικό Σαββατοκύριακο με νίκες παντού! Νίκη σε ποδόσφαιρο (όχι ότι είναι κατόρθωμα αυτό), σε βόλεϊ, σε χάντμπωλ και σε μπάσκετ. Συνεχίζουμε...   
ΥΓ2:  Τελικά αφού πάει και ο Μανώλης στο Καρλόβασι, χάλασε ο κόσμος…
ΥΓ3:  Ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω το κίτρινο σαββατιάτικο πρωινό με τον «Δικέφαλο» στα χέρια.

ΥΓ4:  ΑΕΚάρα για Πάντα – Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου